Benvinguts/des!

Tarrafal de Monte Trigo. Santo Antão. Cabo Verde.

Us donem la benvinguda al bloc.

Aquest bloc que teniu en mans és la proposta d’enguany. És una proposta d’innovació educativa que va una mica més enllà del que fins ara feia. Seguint els passos de la companya Rosa Liarte he canviat el format de curs moodle pel del bloc. Les estratègies o metodologies pedagògiques de la classe invertida, el treball per projectes i la gamificació les treballarem en aquest entorn, el bloc eldiaridesocials. 

La proposta és que els continguts i els projectes s’aniran penjant al bloc. I a l’aula, en petits grups, els anirem desenvolupant. El resultat dels projectes quedaran recollits en els diferents blocs o portfolis que els alumnes realitzaran.

Abans però, vull agrair a en Carles Gòdia l’assessorament informàtic que m’ha brindat, i a en Rafel Moreno la seva col.laboració en la cessió desinteressada d’algunes presentacions i alguns materials. Tal i com algun ha comentat, els docents, ara més que mai, som arquitectes d’aprenentatges o creadors d’experiències. I aquestes experiències no es poden crear sense el suport dels companys que cerquem el mateix objectiu.

En fi, si teniu qualsevol suggeriment o comentari us estaré agraït que me’l feu.

ànims i endavant!

One thought on “Benvinguts/des!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *