Escalfant motors 3,2,1… (17-18)

BTT al Coll d'Ares. Ripollès-Vallespir (Catalunya Nord) © Oriol Clavera

Abans de començar amb matèria, us proposo iniciar el curs d’una manera diferent.

Mireu, som al setembre i venim d’unes vacances; a més a més heu arribat a un institut nou i alguns companys de classe no els coneixeu. Què us sembla si comencem per conèixer-nos una mica i jugar una estona? Durant aquestes primeres setmanes de classe treballarem d’una altra manera. Invertirem en emocions, en motivació i en amistat. Farem activitats que ens permetran afrontar el curs d’una altra manera, amb més ganes, amb companys i amics de veritat….

US ANIMEU?? Algunes activitats que farem aquests primers dies seran….

  1. DINÀMICA DE CONEIXENÇA. Un joc o dinàmica que ens permeti conèixer-no millor. FEM UN ACRÒSTIC…
  2. MURAL DIFICULTATS I PROPÒSITS. Un cop us he explicat com serà la manera de treballar en aquest curs, es tracta d’aturar-nos una estona i rumiar quines seran les dificultats amb què em trobaré, i de quina manera les podré solucionar (propòsits). Farem el mural entre tots la classe i ho exposarem als companys…
  3. DECÀLEG DEL BON  “TACÒLEG” Entre tota la classe, i asseguts en rotllana elaborarem un decàleg sobre aquelles normes o procediments més importants per poder treballar amb garanties d’aprendre i no perdre el fil. Un cop redactat el penjarem a l’aula.
  4. POSADA A PUNT DELS ARTEFACTES…. Anirem creant una maleta d’eines digitals amb les quals realitzarem la majoria d’activitatst….llegiu “algunes eines TAC que farem servir…”

a. gmail i google apps

b. eldiaridesocials.com

c. symbaloo

d. google apps

f. portfoli o blog

g. altres….

Aquí trobareu les instruccions que us ajudaran a posar a punt els “artefactes”

Algunes eines TAC que farem servir…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *