TVicens, un nou canal de televisió…

 

Com qui no vol, han passat uns mesos i ja hem vist nàixer un nou canal de televisió. Mentre treballàvem en el projecte emprenya’t va sorgir la idea de fer un noticiari, i d’aquí la proposta de fer un canal de televisió.

Entre tots vam decidir el nom, i un grup d’alumnes de l’equip de tècnics i editors van posar-se a realitzar el logotip i la sintonia. Naixia TVicens, la televisió de l’INS Torre Vicens. Aquest canal pretén ser un espai de difusió dels projectes i activitats que es van realitzant al centre, així com una eina d’aprenentatge de continguts i habilitats de qualsevol àrea o projecte.

Disposem d’un croma que ens permet recrear diferents espais d’enregistrament, des d’un plató de televisió a una taula de debat,  fins a una connexió en directe des de qualsevol punt del planeta. Disposem també de les eines d’enregistrament necessàries com podem ser micro, suports per tauletes o mòbils, i trípodes.

Així doncs qualsevol de vosaltres, alumnes del centre, que vulgueu aportar algun coneixement, notícia, esdeveniment,…. no dubteu a agafar la càmera i enregistrar-ho… TVicens us espera!

unnamed (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *