quina llibreta farem servir? com ens ho farem?

A aquestes alçades ja tenim els artefactes a punt, és a dir ja estem registrats al gmail. Ja coneixem el funcionament de les seues principals aplicacions com poden ser el drive… Doncs bé ara és hora de començar a dissenyar el que serà la nostra llibreta de treball, el nostre quadern, allà on hi anirem posant, anotant les activitats, les propostes de treball, els projectes i fins i tot el quadern d’aprenentatge.

Utilitzarem la plataforma blogger que també està inclosa en el conjunt d’aplicacions de google apps. Després de provar el curs passat els sites, per una banda massa senzills i alhora un pèl complicats, i després de tastar també altres plataformes com poden ser wix, webnode,… que et limiten l’espai i les opcions en cas de no ser de pagament, m’he decidit per blogger; un entorn molt senzill, intuïtiu, i amb múltiples opcions.

Així doncs, ja podeu obrir, crear, dissenyar, i fer créixer els vostre blog o llibreta. Mimeu-lo, doneu-li forma, i aprofiteu-ne totes les possibilitats. Per això us deixo un enllaç on podreu consultar en cas de tenir algun dubte o entrebanc. D’altra banda també podreu trobar més video-tutorials a youtub

https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=es

Ah i recordeu que davant de qualsevol problema, només hem de cercar la solució…

ànims i endavant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *