TOQUEM DE PEUS A TERRA: L’ATMOSFERA i els CLIMES…!

Us heu parat mai a pensar què hi passa a dalt nostre, al cel? per quins motius plou o fa sol, fa calor o fred, fa vent….? O fins i tot us heu preguntat mai perquè hi ha tants paisatges arreu del món, com de diferents són i perquè?

Sabeu que necessiten els globus aerostàtics per enlairar-se? us heu preguntat mai perquè els radiadors estan sempre a peu de terra i els aires condicionats al sostre? aquestes i altres dades ens serviran per entendre millor el temps atmosfèric…

Doncs bé, en aquesta unitat de treball descobrirem algunes d’aquestes respostes i ens farem altres preguntes….Aquí us deixo els continguts de la unitat així com algunes de les activitats que farem i recursos que utilitzarem…

ànims i endavant!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *