la feina ben feta…. curs 16-17

Aquest curs 16-17 també hem treballat amb blog personal i individual. Cada alumne tenia la responsabilitat de crear, cuidar i omplir el blog amb la feina que anàvem fent i els aprenentatges que anàvem adquirint. La veritat és que el resultat ha estat molt satisfactori especialment en aquells que us hi heu dedicat amb cos i ànima i no us heu resistit a cap impediment, heu preguntat, investigat, experimentat… i per tant heu pogut resoldre aquells entrebancs amb què us heu anat topant. Us he de dir que en alguns casos heu estat vosaltres que m’heu ensenyat alguns dels trucs o característiques del programari blogger. De debò, enhorabona per la feina feta.

Aquí us deixo alguns enllaços d’aquest fantàstics blocs…

El bloc de l’Anna…

El bloc de l’Amal…

El bloc de la Míriam…

El bloc de la Soumaya...

El bloc del Vlady…

El bloc de l’Adrià…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *