Qui sóc…

Bones a tots i totes. Em dic Cesc Clavera i Riera i actualment faig de professor de ciències socials i altres a l’Institut Joan Oró de Lleida. Fa uns anys que m’estic replantejant la manera de fer classes. És per això que trastejo amb diferents estratègies i metodologies pedagògiques amb la fi de poder garantir l’aprenentatge a l’aula. Si voleu tenir més informació del què penso podeu consultar el meu quadern m’explico que trobareu en aquest mateix bloc i on, menys del que voldria, vaig abocant algunes reflexions i experiències professionals.

A més a més, durant uns quants anys he estat formador telemàtic (moodle, proejcte1x1, educat2.0) al Departament d’Ensenyament. Actualment també fent tasques d’assessorament des del grup d’Innovació Educativa de l’ICE-UdL.

En fi, en constant fase beta, aprenent i compartint en xarxa, i sempre obert a qualsevol proposta que suposi un canvi en la manera d’aprendre.

ànims i endavant

 

Cesc.

2 thoughts on “Qui sóc…

 1. Anna Argelich

  Hola Cesc,
  No sé si te’n recordaràs de mi, espero que sí! Vaig ser alumna teva a l’Ins Terres de Ponent. No sé ben bé perquè t’escric… T’he buscat i he vist que tens aquest super bloc i continues volen millorar dia a dia, ja eres un gran professor abans, ara deus ser la bomba! Espero que tot et vagi molt bé. Salutacions!!

  Reply
  1. cescla Post author

   Annna com t’he d’oblidar!!! tinc la teua cara en ment… amb aquells ulls clars que tens… i encara recordo també a ta mare… és clar que me’n recordo. Mira és un blog d’aula que vaig crear i currar durant molts anys però ara fa dos que ja no utilitzo… com estàs com et va tot?on pares? m’ha fetil.lusió tornar obrir el blog i veure el teu comentari… et deixo meu correu de feina que utilitzo i així podem estar en contacte: fclavera@xtec.cat
   cuida’t molt i em trobaràs a l’INS Joan oró de Lleida

   cesc

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *